Our Story!

Our Story!

Sook Pieces is gestart in 2016, vanuit passie en creative energie.
Vertaald vanuit het Koreaans betekend Sook zuiver/puur. Gezien mijn Koreaanse afkomst en Sook mijn tweede naam is, was de keuze snel gemaakt. Een mooie link met het verleden die omarmt wordt door het heden.

Sinds kort is Star Pieces aangesloten! Het ondernemers bloed wordt overgedragen op de volgende nog jonge generatie. Star Pieces staat voor Sterre Stuks en wordt gemaakt vanuit passie en de vraag naar mooie, van hoge kwaliteit, kindersierraden. Vaak is er in de winkels heel wat te vinden, maar match dit net niet lekker met die ene outfit. Daarnaast hebben kinderen een heel eigen smaak en weten ze vaak heel goed wat mooi staat bij hun kleding. Star Pieces sluit bij deze behoefde aan en wil graag mooie sieraden maken, met een lach. 

Sook Pieces is een kleine webwinkel waar alle stuks met de hand vervaardigd worden. Over elke combinatie, elk kraaltje, elk element dat toegevoegd is, wordt over nagedacht. Er wordt steeds meer gewerkt met pure materialen, want daar houden we van, omdat het vaak een extra betekenis heeft en soms ook een kracht uitdraagt. 

Sungi Verhaar 

Gezicht achter Sook Pieces:

Het gezicht achter Sook Pieces is Sungi Verhaar.                                                                                                                  
Ik ben 38 jaar oud, getrouwd en moeder van 2 prachtige meiden. 
Van kleins af aan ben ik creatief ingesteld. Altijd bezig met tekenen, verven, styling en sieraden maken. Beginnend met houten kralen, tot in de late uurtjes. Altijd op zoek naar het vervaardigen van dat perfecte sieraad.  
In 2013 ben ik afgestudeerd aan de mode academie in den Haag 
en na een tijd als verpleegkundige gewerkt te hebben, 
wilde ik iets anders. De vraag als, kan ik met het maken van mijn sierraden andere mensen gelukkig maken? Kwam vaker in mij op. 
Met dit doel ben ik Sook Pieces gestart en hoop nog heel veel mensen blij te mogen maken met een sierraad dat je aanspreekt, 
waar je iets bij voelt en waar je blij mee bent.